AM print servicii tipografice

produse

testimoniale

Referinte clienti AM PRINT

mai mult ...

about company

La inceput a fost IDEEA

S-a lipit de noi si a aparut INSPIRATIA

Noi am continuat cu PERSEVERENTA

Si am creat AM PRINT

…deoarece oamenii potriviti au avut ideile potrivite si le-au asezat in contextul potrivit.

 

Asa am aflat si noi ca lucrurile importante nu se fac din instinct, ele se construiesc din idei, inspiratie si perseverenta.

 

Daca ai nevoie de tipar, te putem ajuta: brosuri, afise tiparite, pliante, fluturasi, mape de prezentare, carti de vizita, carti, calendare, cataloage, etichete, brosuri, etichete autocolante, registre, foi volante, foi cu antet si multe altele.

 

In plus poti beneficia de o calitate exceptionala, de preturi promotionale in functie de volumul tiparit, precum si de o asistenta profesionala.

 

Suntem o tipografie flexibila pregatita sa satisfaca toate cerintele dumneavoastra, fie ca aveti nevoie de tipar digital (tiraje mici) fie ca aveti nevoie de tipar offset pentru tiraje medii si mari. Dispunem de personal calificat pentru a asigura servicii de calitate.

 

Piata este exigenta si asa suntem si noi. Calitatea si promptitudinea, consultanta in domeniul tipografic si nu in ultimul rand modul deschis de abordare a oricarei probleme este ceea ce ii atrage pe clientii nostri si ii fidelizeaza. Am invatat sa construim relatii de colaborare bazate pe incredere si in unele cazuri chiar prietenie.

 

Vrem sa fim tot mai buni in domeniul nostru, vrem sa mentinem un mediu de lucru format din profesionisti, oameni pasionati de munca lor, dedicati si talentati. Vrem clienti multumiti.