AM Print servicii tipografice

produse

testimoniale

Referinte clienti AM PRINT

mai mult ...

referinte AMP

 

ARTISZ AGENCY CASA AUGUSTIN CFR CLUJ
CASA DUMAS EROCAL IBC FOCUS
INTELMARKETING PROMOTEUS
RONDA MEDICAL SAINT-GOBAIN TUBMAN EXPRESS PRINTING
MINDLENS BAYERN VODAFONE ARTISZ AGENCY
ARTISZ AGENCY ARTISZ AGENCY LOCUINTA SI CONFORT
METALCLASS PRODCOM MIRAGE CONCEPT AG. CATALONIA TEATRUL CLUJ
XIRIUS URMA  

RODOS International Communication, Angelo-Victor Bratianu

"Chiar daca au fost câteva defecte mici ale productiei, AMP a furnizat productia acurata într-un timp scurt si fara probleme. Multumesc frumos pentru materialele frumoase!.

Alin Duma – MARKETING CASA DUMAS

Hmm... agentia perfecta: cele mai bune preturi , termene respectate, tehnologie de ultima ora , promptitudine nemteasca, oameni dispusi sa-ti dea sfaturi nu numai sa-ti ia comanda, termene de plata... toata lumea stie ca nu exista asa ceva... DAR... noi am obtinut 99% din toate astea cu AMP :) ENJOY...

EROCAL, Mariana Babas

A fost o decizie foarte buna cand am hotarat colaborarea cu AM Print, am fost putin sceptica la inceput datorita experientelor anterioare neplacute cu alte tipografii sau agentii, dar pot sa spun acum ca sunt foarte multumita deoarece ofera amabilitate, promptitudine, calitate atat a materialelor cat si a serviciilor, preturi foarte bune, livrare la termenul stabilit. In concluzie, AM Print s-a ridicat la inaltimea asteptarilor mele si poate fi considerata o companie serioasa si de incredere, care a stiut sa isi aleaga oamenii. Mult succes in continuare.